SAUNAVUORO & VAIHTOVAATTEET

Tervetuloa vaatteidenvaihtotapahtumaan Kotiharjun Saunalle!

15.5.2024 klo 16-20 (puheet klo 18)

TUO MEILLE VANHAT KÄYTTÄMÄTTÄ JÄÄNEET KEVÄT/KESÄ -VAATTEESI JA OTA UUDET KUTEET TILALLE – ILMAISEKSI! 

Kutsumme sinut saunomaan, keskustelemaan, ja edistämään kierto- ja vaihtotaloutta kanssamme kierrättämällä ja vaihtamalla vanhat vaatteesi uusiin Kotiharjun yksityissaunan tiloissa. Saunan odotustila muuntautuu tapahtuman aikana eläväksi ja yhteisölliseksi vaatteidenvaihtopisteeksi, jossa sekä vanhat vaatteet että niihin liittyvät tarinat jatkavat kiertoaan eteenpäin. Yksityissauna on varattu Saunapuheita (Sauna Talks) varten: Löylyjen lomassa pääsemme myös keskustelemaan ja oppimaan toisiltamme esimerkiksi vaatteiden tuunaamisesta ja käyttöiän pidentämisestä. 

Vaatteiden tuominen ja ottaminen on ilmaista, mutta osallistuaksesi tapahtumaan maksat vain Kotiharjun Saunan sisäänpääsymaksun.

Syvällisen kevätsiivouksen merkit ovat ilmassa! Kiertokollektiivin ja Finixin vaatteidenvaihtotapahtumassa voit luovuttaa eteenpäin kaikki ylimääräiset ja kaapissa turhaan pölyttyneet kevät- ja kesävaatteesi, puhdistua viimeisistäkin kevättalven rippeistä Kotiharjun Saunan pehmeissä löylyissä, ja lähteä kotiin ja kohti kesää uusissa upeissa vaatteissa. 


OHJELMA

16 alkaen Vaatteiden vaihtoa ja pientä purtavaa

18-19 Saunapuheet / Sauna Talks 

19-20 Saunomista ja vaatteiden vaihtoa

Vaatteidenvaihtopiste on avoinna koko tapahtuman ajan.

 

HINTA

Mukaan pääset Kotiharjun Saunan saunamaksun hinnalla 16€ / 13€*.

Vaatteiden vaihto ja saunapuheet yksityissaunan tiloissa 0€**.

* Maksu Kotiharjun Saunalle

** Saat tuoda ja ottaa vaatteita ilmaiseksi.

Tapahtumapaikasta ja saunomisesta

Tapahtuma järjestetään Kotiharjun Saunan yksityissaunan tiloissa 2. kerroksessa. Huomioithan että tapahtuman aikana yksityissaunan puolella tulee käyttää uimapukua, ja että kyseessä on sekasauna. Ovet ovat avoinna, joten tapahtuma on avoin kaikille saunan yleisen puolen asiakkaille. Vaatteidenvaihtotapahtuma järjestetään yksityissaunan oleskelutilassa, ja Saunapuheet yksityissaunan puolella. Saunapuheiden kielenä toimii suomi ja englanti riippuen osallistujien tarpeista ja toiveista. 

Tarjoamme tapahtuman alkupuolella pientä syötävää. Voit tuoda myös omat eväät ja juomat mukaan!

Vaatteiden tuomisesta ja vaihtamisesta

Tuothan tapahtumaan ainoastaan siistejä, ehjiä, ja pestyjä sesonkivaatteita. (Jätä talvitakit kotiin ja pakkaa ylimääräiset kevät- ja kesävaatteet, kengät ja asusteet mukaan).

Vaatteiden tuominen ja ottaminen on ilmaista, mutta osallistuaksesi tapahtumaan maksat vain Kotiharjun Saunan sisäänpääsymaksun.

Järjestäjät

FINIXin kumppanina tapahtumaan järjestää Kiertokollektiivi.
“Olemme kiertotalousintoilijoiden kollektiivi, joka on syntynyt kolmen kaveruksen kiinnostuksesta vaatteita ja niiden sivutuotteena aiheutettua eettistä kriisiä kohtaan. Vastauksena kriisiin haluamme yhdessä ymmärtää ja toimia: jakaa tietoa tekstiilien kiertotaloudesta sekä luoda aktiivista keskustelua tekstiilialan ongelmista, vaihtoehdoista ja kestävistä saavutuksista. Järjestämme yhteisöllisiä tapahtumia, jotka tähtäävät tekstiilien käyttöiän pidentämiseen ja auttavat luomaan vahvemman tunnesiteen vaatteisiin, joita käytämme.” 
 
Seuraava vaatteidenvaihtotapahtuma: la 8.6., Harju 8.